تبلیغات
مجله شهرزاد - نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید

تصاویر منتخب

نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید

۱ – حبوباتی چون عدس ، ماش ، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آنها می شود 

۲ – پیاز را به دلیل اینکه تلخ می شود، هیچ گاه چرخ نکنید .

۳ – از سبزیجات معطر مثل نعناع ، مرزه ، ترخون و… در غذا کم استفاده شود چون غذا را تلخ می کند .

۴ – سیب زمینی را تنها در موقع مصرف خرد یا رنده کنید و با غذا میل نمایید در غیر اینصورت تغییر رنگ می دهد .

۵ – برای استفاده بهتر از زعفران باید قبلا مقدار لازم آن را در آب گرم یا ولم ریخته و برای رنگ گیری بیشتر مدتی صبر کنید .

۶ – زردچوبه بیش از حد لازم سبب تلخی خوراک می شود .

نظرات

ارسال نظر

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر